CASA DE PIZZA

CASA DE PIZZA

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 179 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Casa De Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

16 jun 2022 at 21:27 Kan ikke give nogle stjerner da vi ventede i næsten 2 timer for så at få en mail om at ordren var blevet slettet.. helt utroligt dårlig service!
14 maj 2022 at 14:36 Jeg fik ekstra topping jeg betalte for, men så har “chefen” glemte de toppings som skulle være der normalt. God mad, men det ser ud til at de hustler med toppings. Derfor kun 1 stjerne til “Food”.
14 maj 2022 at 14:32 Maden var okay. Jeg er bare utilfreds ved, at når jeg betaler for ekstra topping, jeg ikke får det.
11 maj 2022 at 21:40 Lidt lang leveringstid men værd at vente på.
8 maj 2022 at 21:53 Maden var næsten kold da den ankom.
15 mar 2022 at 20:45 Suveræne gode pizzaer :)
20 jan 2022 at 6:43 Maden var super god, men tror ikke jeg har prøvet at vente på et par pizza i næsten 2 timer, pizzariaet ligger 5 min gang fra hvor vi bor tænker at det bedre kan betale sig at hente selv
6 jan 2022 at 15:42 Maden var god. Leveringen var noget langsommelig tidspunktet taget i betragtning
12 dec 2021 at 18:35 Dejlig mad:)
30 okt 2021 at 8:32 God pizza og hurtig, venlig levering
13 okt 2021 at 19:24 Super hurtig levering og lækker pizza